Reclame Gratis la Servere SAMP Metin2 CS 1.6 Cs Go Minecraft si Multe ALtele


  FunReborn - GF-RPG !!

  Distribuiţi
  avatar
  Vic1921

  Mesaje : 1
  Data de înscriere : 16/03/2018

  FunReborn - GF-RPG !!

  Mesaj  Vic1921 la data de Vin Mar 16, 2018 2:40 pm

  Te-ai saturat sa tot auzi de asa-zisele server cu un GameMode UNIC ,dar care atunci cand intri nu se deosebesc cu nimic unul fata de celalalt .

  Ei bine ,noi va spunem doar ca avem cateva joburi si sisteme scrise de la 0 ,care pot candida usor la statutul de sisteme unice.GameMode unic.

  Serverul nostru este un GodFather clasic, cu sisteme, joburi si event-uri atractive(ex: Statue Domination, Escape Event, Destroy The Base, Born To Race, Special Ability DeathMatch s.a.m.d.) ,interactive si amuzante.

  Cat de interesante sunt? Asta lasam la latitudinea voastra .

  Celor noi veniti le acordam cateva "cadouri" simbolice.

  Ajunsi la 50 playeri online va este acordat 1 X Level up + 500.000 $ ,iar staff-ul serverului va organiza o serie de eventuri.

  La 75 playeri online va fi organizat un event mare cu premii ce constau in 2 masini la alegere din DealerShip + un cont Silver VIP + 1 x Level up + 1.000.000 $ + o serie atractiva si profitabila de eventuri organizata de staff-ul serverului.

  La pragul de 100 playeri online ,se vor acorda 5 case pe VineWood si 2 Afaceri.

  Ca o scurta prezentare :

  Avem o lista nu foarte bogata de joburi ,dar care e in dezvoltare, pe parcurs ce serverul se populeaza,vor aparea si joburi noi .

  GAS TRUCKER  LAWYER  LV TRUCKER  FARMER


  CAR JACKER


  TRUCKER

  CAR MECHANIC


  GARBAGE COLLECTOR

  ARMS DEALER


  PILOT

  MINER  COURIER  LUMPER  FOOD HOME DELIVERIES


  DRUGS DEALER
  ETC...

  Deasemenea, pentru cei noi veniti avem si un sistem de GPS ce contine cateva locatii importante.  In ceea ce priveste sistemul de DEALERSHIP,acesta este destul de complex.

   Acum este: Mier Ian 23, 2019 8:19 pm